مشاوره حقوقی رایگان - ازاد کردن ماشین

ماشین پژو پارس فروختم به یه جیرفتی ماشین برد جیرفت پول بنده هم نداد منم پلاک توقیف کردم بعداز دوسال ماشین با تریاک گیر افتاد و راننده هم ب زندان منتقل شد دادگاه کرمان هم جلسه گرفتن برای ماشین چه متن لایحه ای بنویسم ب دادگاه ک بتونم ماشین ازاد کنم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید اعتراض ثالث اجرایی جهت رفع توقیف خودرو مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت لایحه یا درخواست خود به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از قسمت تنظیم لوایح در همین سایت باید درخواست دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم ی‌توانید از طریق سایت برای تنظیم لایحه تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید از خریدار مطالبه ثمن ‌معامله را نمایید

خودرو مصادره خواهد شد مگر قرارداد بیع شما فسخ گردد

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

فسخ قرارداد انجام بدهید طی اون لایحه آزادی ماشین بخواهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم لایحه از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام . شما باید بحث فسخ قرارداد را به اثبات برسانی واگر سند به شماست مدعی مالکیت بوده و سخنی از فروش نزنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه چطور تحریر شود با ما وکلاست و ما باید تنظیم کنیم برای شما