مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو فروخته شده

من ماشین ده تن دارم خانم شکایت کرد توقیفش کرد بعد دادگاه گفت این منبع درآمد هست و آزادش کردم قرض زیادی پیشم بود توقیفش کرد یعنی از توقیفی درش آوردم فروختم و پلاکم زدم به نام اون خریدار الان خانومم باز شکایت کرده توقیفش کرده است. الان چکارکنم چون اون منبع درامدش بوده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کاری نمیتونه بکنه اگر پلاک بنام خریدار شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام الان که منتقل به دیگری شده تحت چه عنوانی توقیف شده است