مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری فروش و ساخت زمین

باسلام. من و همسرم سال 97 با شخصی که ماهی فروش بود و اجاره روزانه ویلا میداد آشنا شدیم و او پس از مدتی متوجه قصد ما برای خرید ویلا شد و با برنامه ریزی طرح دوستی ریخت مثلا ویلایی دوبلکس در مجاورت منزل پدرش را برای دفعات متعدد با اصرار و به صورت رایگان در اختیار ما میگذاشت (ما بعدها فهمیدیم خودش صاحب ویلا نبوده و متاسفانه صاحب اصلی از این سواستفاده اصلا اطلاع نداشته) و وقتی برای بازدید املاک میرفتیم با هر ترفندی تنهایمان نمیگذاشت و به هرترتیب با معیوب خواندن همه املاک ما را منصرف می‌کرد و درنهایت با بیان اینکه زمین بخرید با سلیقه خودتون بسازید، شمال همه جاش امن نیست، محله ما امنه، خودم هواتونو دارم و…موفق به فروش زمینی در همسایگی خانه پدری اش به مساحت 380 متر جهت احداث ویلا به ما شد، به شرط اینکه زمین در بافت مسکونی باشد و معارض حقیقی و حقوقی نداشته باشد و ایشان بارها و بارها گفتند خیالتان راحت باشد من زمین های منطقه رو مثل کف دستم میشناسم و خودم و کل خانواده ام سازنده ایم وتاحالا کلی ویلا در این محدوده ساخته ایم. هرچی گفتیم مجوز ساختو از سازمانهای مرتبط بگیریم مخالفت کرد و گفت من راهشو بلدم، آشنا دارم، بعد از ساخت فوری مجوز و سندتونو میگیرم. از نوشتن قرارداد طفره رفت، حتی در نهایت حساب ساخت و ساز رو با ما روشن نمیکرد و فقط دائما پول میخواست!!نهایتا قرار شفاهی به ساخت ویلا توسط ایشان و تحویل 6 ماهه گذاشتیم.بعد از واریز پول بعد از 6 ماه با بهانه بارندگی و شلوغی بازار ماهی و غیره فرصت بیشتری خواست، حدود ماه نهم با وجود دریافت هزینه ای سنگین از ما، به اجبار اقرار کرد در این مدت جهاد معارض زمینه و جلوی کار را گرفته و زمین ما در بافت مسکونی نیست ولی باوجود اینکه از زمان تولدش سکنه همون روستاست و فروش زمین در آن منطقه معمولا توسط او و برادرش انجام میشه گفت من نمیدانستم! و ما تا اون زمان حدود 900 میلیون خرج کرده بودیم!، نه راه پس داشتیم نه راه پیش!! خلاصه با کشمکش بعد از 1/5 سال با تحمیل مجدد 130 میلیون جریمه جهاد، ویلای ناقصی به ما تحویل شد، بخاطر سود بیشتر و مصالح نامرغوب ، دائما خسارت میبینیم، هرجارو درست میکنیم یه جای دیگه خراب میشه و او زیر بار نمیره، لازمه بدونید تا کنون ایشون در همه جا حتی جهاد کشاورزی خودش رو صاحب ویلا معرفی کرده و وجود ما را منکر شده و ما تا نوروز امسال از این موضوع هم اطلاعی نداشتیم،سوال من اینه که با وجود نداشتن قرارداد کتبی ساخت با توجه به اینکه فروشنده و سازنده ملک ایشون بوده و در هر دو مورد مارو دچار ضرر و زیان هنگفت کرده با چه عنوانی می‌تونم ازش شکایت کنم و خسارتم رو جبران کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی اوراق مربوطه است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با این مشاوره شما به حقتان نمی رسید لازم است تشریف بیارید دفتر من یا یک وکیل دیگر و یکی دوساعت گفتگو و ملاحظه مدارک، سپس یا وکیل بگیرید یا وکیل برایتان دادخواست یا شکواییه تهیه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع نیازمند بررسی و گفتگوی متقابل می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر عزیز موضوع شما نیازمند گفت و گوی متقابل است در صورت تمایل با بنده یا سایر همکاران تماس حاصل نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت شما بخیر جواب سوال شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده و جامع است⚖⚖

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما شکایت نمایید تا
مالکیت شما محرز گردد
و

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است از کنک ‌‌وکیل بهره بگیرید امر تخصصی است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اول مدارك لازم احراز مالكيت و سپس تصرف ملك را انجام دهيد
و قرارداد كاملي داشته باشيد با شهود نظير دهداري و شورا و جهادو ...
سپس مشاوره تلفني نماييد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا باید با شهادت شهود قرارداد شفاهی خود را اثبات کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و اجترام ؛؛؛

مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
از آنجا که قراردادی ندارید کار دشوار است ، ولی با توجه به واریزی هایی که به حساب ایشان داشته اید قابل پیگیریست . حتماً از وکیل استفاده کنید. .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد