مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین با وکالت فروش و قولنامه قطعی

سلام و عرض ادب
من بابت طلبم یه قطعه زمین گرفتم (قولنامه قطعی و وکالت فروش بلاعزل)که بعدا معلوم شد سند زمین در توقیف
اما الان زمین خریدار داره و با همون شرایط میخرنش (با اطلاع از توقیف بودنش)
من به فروشنده امضا بدون اثرانگشت دادم اما بدون اطلاع من با دست خط خودش و روی برگه قولنامه قطعی خودش نوشته که من بابت این قولنامه و وکالت نامه هیچ حق و حقوقی ندارم و هیچ ادعایی ندارم
حالا من اگه ملک رو بفروشم ایشون میتونه با اون دست نوشته و امضا منو از وکالت سلب کنه
یا اصلا اون مدرکش ارزشی داره در مقابل وکالت محضری من ؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید
ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما بسیار کلیس مدارک شما و جزئیات بیشتر باید مورد بررسی قرار گیرد اما زمانی که ملکی سندی توقیف می باشد قابلیت نقل و انتقال ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اعتبار دست نوشته عادی در برابر زسمی کمتر ولی اگر نزد دادگااه اثبات شود معتبر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون در صورت فروش مالی که قبلا توسط مرجع قضایی ، توقیف شده است ، قرارداد
فروش باطل است

برای ابطال وکالت نامه ، موکل باید دادخواست اقامه نماید یا
یا خود موکل زمین را در
دفترخانه به دیگری انتقال بدهد

شما باید ابتدا دادخواست اقامه نمایید و مالکیت خود را اثبات نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در دادگاه برای ایلات. سند عادی مدرکی باشد معتبر میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اولا چنین معامله ایی باطل است ثانیا مبایعه نامه دوم دلیل بر انتقال مالکیت است و موضوع وکالت را انجام داده اید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر از فروشنده وکالت داری ولی مبایعه نامه ات ناقصه از طرفی ملک توقیف هست باید خیلی توضیح داده شود که چکار کنید که بعدا با مشکل برنخورید از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید با من وکیل کشاورز که توضیح دهم

محسن جان نثاری

جناب آقای محسن جان نثاری :

با سلام اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی مستندات و مدارک می باشد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مال فروخته شده قابليت بيع مجدد توسط وكيل ندارد
يعني مالكيت شما در فرض سوال مسجّل نيست

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
نیاز به بررسی مدارک و جزئیات می‌باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمانی که ملکی سندی توقیف می باشد قابلیت نقل و انتقال ندارد و تمامی نقل و انتقالات بعد از توقیف باطل است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیاز به مشاوره و راهنمایی مفصل دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا دادخواست دهید و و مالکیت خود را اثبات نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باتوجه به مبایعنامه و انتقال مشکلی ندارد ولی مستحضر باشید انتقال ملک توقیف شده ممنوع و باطل می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه بعد از امضای شما اقدام به نوشتن مطلبی کرده است بنابراین آن نوشته باطل و بلااثر است.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
موضوع نیاز به بررسی دارد . با توضیحات ارائه شده دست بردن در قولنامه از مصادیق جعل است و قابل پیگیری .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مطابق ماده 56 قانون اجرای احکام مدنی
هر گونه نقل و انتقال اعم از قطعي و شرطي و رهني نسبت بمال توقيف شده باطل و بلااثر است.