مشاوره حقوقی رایگان - تحویل دادن زمین

باسلام..بنده درشهرستان درسال 90زمینی را خریداری نمودم که در همان سال فروخته ام وتا 94چهار بار همواره زمین فوق رو پیکنی کرده تحویل خریدار نمودم هرباربه یک نماینده از طرف خریدار و در سال94به تهران نقل مکان کردم چون بصورت قولنامه معمولی بود به خریدار وکالت دادم که در نبود بنده مشکلی نداشته باشد در سال1400زمین از طرف مالک اصلی به دبیرستان واگذار شده و دیوار کشی شده و مالک در پی آزاد کردن متراژی که به بنده فروخته را دارد که تغییر کاربری باید خورد ولی خریدار از بنده شکایت کرده چه راه حلی هست ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی کامل مدارک و مستندات است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدارک سما نیاز به بررسی دارد از طریق پنل ارسال مدارک اقدام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مدارک شما با مقاله بررسی می باشد �ای راهنمایی بهتر می‌توانید از طریق مشاوره تلفنی دادسرا با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید