مشاوره حقوقی رایگان - سهام

باسلام از یک موسسه سهام خریداری شده بعد آن موسسه به جایی دیگر واگذار شده در سال 1400مستقیما سهام را فروخته اند و مبلغی را به اعضا داده اند الان میخواهند تفاوت مبلغ را بدهند یک فرم چاپ شده داده اند که بروند دفترخانه اسناد رسمی امضا نمایند که هیچگونه طلبی ندارید آیا این کار درست هست در صورتیکه بدون درخواست سهامدار آن بوده است ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید متن مربوطه مورد بررسی قرار گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع نیاز به بررسی دارد. در صورتی که تمام طلب شما پرداخت شود مانعی ندارد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر اگر هیات مدیره ، بدون مصوبه اعضا و موافقت تمام اعضا مجمع عمومی ، تمام سهام اعضا را فروخته باشند
شما میتوانید شکایت نمایید و

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام بدون دریافت مبلغ سهام و کلیه حق و حقوق خود هیچ چیزی را امضا ننمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه بدون تصویب چنین کاری نموده اند قانونی نمی باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام
خيردر صورت عدم توافق امضا نفرماييد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله تحت وجود سایر شرایط قانونی درست است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی نیاز به بررسی و توضیحات تکمیلی دارد