مشاوره حقوقی رایگان - استعلام تعداد سهم متوفی (برگه سهام قدیمی)

با سلام عرض ادب . اینجانب پدرم حدود بیست سال پیش فوت کردند و دارای یک برگه سهام از یکی از کارخانه ی سیمان بودند و برگه هم موجوده . انحصار ورثه همان زمان فوت انجام شد و پرداخت مالیات بر ارث هم قید شده ولی سهام سیمان در برگه انحصار قید نشده چون اون زمان ما نمیدونستیم این برگه چیه و چه ارزشی داره. جسارتا دوسوال دارم آیا برای انتقال به ورثه باید دوباره انحصار ورثه انجام دهیم با قید وجود سهام سیمان یا همان اولی کفایت میکند و سوال دوم برگه چون متعلق به بیست سال پیشه و ما به خاطر دور بودن امکان مراجعه حضوری به دفتر کارخانه برایمان سخته طبق برگه بیست سال پیش شش هزار سهم بوده چطور میتوانیم استعلام بگیرم که العان تعدادش چه مقدار افزوده شده، آیا اداره دارایی یا دفتر پیشخوانها میتوانند استعلام بگیرند. یا راهی بجز مراجعه حضوری به دفتر کارخانه وجود نداره. با تشکر فراوان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر سهام بورسی میباشد شما باید به سازمان بورس مراجعه نمایید
در غیر این صورت باید به خود کارخانه مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما شامل چند بخش جداگانه حقوقی است که باید تک تک بررسی کردو سپس به نظر قطعی رسید⚖

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نیاز به انحصار وراثت جدید نیست برای تعیین قیمت به کارشناس رسمی دادگساری مراجعه شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نیاز به انحصار وراثت جدید نیست

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام خیر انحصار ورثه جدید لازم نیست. به اداره ثبت شرکتها مراجعه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همان گواهی اولیه کفایت می کند
معمولا تمام شرکتهای مهم در تهران دفتر دارند اگر تهران هستید به ان دفتر مراجعه کنید بعد به یک کافی نت با تجربه

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نیاز به انحصار وراثت جدید ندارید . معمولاً سهام شرکتها در بورس قابل استعلام هستند .

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام نیازی به انحصار وراثت نیست ابتدا از دایره حقوقی شرکت مورد نظر پیگیری کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر نیاز به اخذ مجدد گواهی حصر وراثت نمی باشد. جهت اطلاع درصورتی که سهام بورس است از طریق بورس درغیراینصورت از طریق کارخانه پیگیری نمائید. در عدم امکان پیگیری حضوری وکیل بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه سهام میباشد از طریق کارخانه با بورس اوراق بهادار تهران پیگیری بفرمائید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به انحصار وراثت جدید نمی باشد از اداره مالیات و ثبت شرکتها پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق کارخانه باید استعلام بگیرید.

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. نیاز به اخذ گواهی مجدد نیست، زیرا این گواهی برای تعیین تعداد ورثه است. برای سهام ابتدا به سازمان بورس و در صورت عدم حصول نتیجه به کارخانه مراجعه کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مدارک و مستندات قایل بررسی می‌باشند بهتر است وکیل بگیرید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر نیاز به انحصار وراثت جدید نیست معمولاً سهام شرکتها در بورس قابل استعلام هستند .