مشاوره حقوقی رایگان - در مورد سهام

باسلام. تعاونی مسکن منابع طبیعی تعدادی سهام با قیمت یکسان به کارمنداش واگذار کرد و در بلوک اول که اپارتمان ساختند چون جاش فوق العاده است 120 متر اپارتمان دادند 150متر سهام ازشون گرفتن یعنی سی متر زیادتر اما ما که بعد از اول دوم و سوم و چهارم و پنجم ساخته شد بلوک 6 بدترین جا به ما افتاد که قیمت بلوک اولی خیلی بیشتر از ششمه بلوک‌ اول چون جاش خوب بود ازشون بیشتر سهام گرفتن نسبت به متراژ ‌و باید از ما چون جامون بده ایا نباید سهام کمتری میگرفتن و از اون سهام که از بلوک 1 اضافه گرفتن ایا نباید مینداختن رو بلوک شش و از ما سهام کمتری میگرفتن باتشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به مفاد قراردادی دارد که از ابتدا امضا کرده و پذیرفته اید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به مفاد و مضمون قرارداد امضا شده دارد

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

تعاونی های مسکن دارای اساسنامه بوده و مدیران بر خلاف قانون تعاون و اساسنامه. حق اقدامی ندارند
نیازمند مشاوره

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

پیشنهاد میکنم قرارداد و اساسنامه توسط وکیل متخصص بررسی گردد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

خیر چون تقسیم بندی از ابتدا با علم و اطلاع شما بوده

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از باب انصاف بله ولیکن ملاک قرارداد است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرفا در صورت توافق امکان پذیر است