مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از شرکت مسئولیت محدود

سلام
من یه شرکت مسئولیت محدود رو به یه نفر فروختم و 6 ماه از زمان فروش میگذره ولی طرف مقابل نمیاد کارای انتقال سهام رو انجام بده باید چکار کنم.
البته یه برگه فروش بین سهامداران قدیم و سهامداران جدید نوشته شده که همه امضا و اثر انگشت زدن که از زمان فروش کلیه مسئولیت ها به عهده خریداره.
تو این مدت اگه خریدار کارخلافی انجام بده مسئولیت متوجه سهامداران قدیم هم میشه.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مستند به قرارداد می توانید دادخواست الزام بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به اعمال تغییرات در اداره ثبت شرکتها البته بهتره قانون تجارت را بخوایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله بدهی های شرکت و بدهی های مالیاتی بر عهده مدیرانی است که در اداره ثبت شرکتها ، اسم او ثبت شده است و

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مطابق قانون تجارت خریدو فروش سهام شرکت با مسئولیت محدود صرفا با سند رسمی معتبر می باشد و نقل انتقال مزبور در برابر اشخاص ثالث قابل استناد نمی باشد و کماکان مسئول می باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام انتقال شرکتهای تجاری نیاز به رعایت تشریفات خاص خود را دارد. به قانون تجارت مراجعه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهارنامه ارسال کنید انتقال سهام باید انجام و صورتجلسه و به ثبت شرکتها ارسال شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدایی اظهارنامه برای ایشان ارسال کنید و در صورت عدم مراجعه دادخواست الزام و یا فسخ معامله را به ثبت برساند

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

تا زمان ثبت نقل و انتقالات در اداره ثبت شرکتها ، شما مسئول خواهید بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مسولید دادخواست الزام خریدار به تغییرات را بدهید