مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشینه چپی به اسم بدون رنگ

با سلامو خسته نباشید من دقیقا سه روزه پیش از شهرستان رفتم تهران برا خرید ماشینی که تو سایت آگهی به اسم بی رنگ پیدا کرده بودم سر قرار که رسیدم با صحنه سازی مشتری دروغی منو به عجله انداختنو خواهان ماشین شدم فروشنده خودش با یه کارشناس که مثلا از سایت آگهی پیدا کرد تماس گرف که بعدا فهمیدم همدست بودن کار شناس ماشینو بدون رنگ تایید کرد رفتیم بانک تمام پولو واریز کردم به حسابی که به گفته خودش بهش بدهکار بوده و بخاطر اون مجبور به فروش ماشین شده که فیش واریزم به عنوان مدرک برایه خودش برداشت بعدشم رفتیم یه دفتر ثبت و فقط یه وکالت خشکو خالی به اسمم زد لابلایه کارایه وکالت برگه کارشناسی که همدستش بودم از تویه مدارکا برداشته منم دیروز فهمیدم که ماشین چپی مچاله و تمام رنگ و تعویضه به تعطیلات اهر هفته خوردم وکاری نتونستم بکنم تو این دوروز
فردا تازه میخوام اقدام کنم برا پلاک که اگه اونم مشگل قانونی ای نداشته باشه
لطفا راهنمایی کنید واقعا نمیدونم باید چیکار کنم تنها چیزی که دارم یه وکالت نامس با یه شماره خاموش شماره صاحب سندم پیدا کردم با ایشونم تماس گرفتم که گفتن ماشنو دو هفته قبل به این اقا فروخته بودن نصف قیمتی که من خریدم و بهشونم گفته بودن که چپیه
لطفا بگید چیکار کنم و این که دستم به جایی بند میشه یا نه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
معامله قابل فسخ میباشد

شما باید ابتدا بلافاصله یک اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ قرارداد برای فروشنده و شخصی که به حساب ایشان پول واریز گردید ارسال نمایید

و سپس باید دادخواست تامین دلیل را در شورا مطرح نمایید تا توسط کارشناس تمام معایب خودرو و قیمت واقعی خودرو در نظریه کارشناسی ذکر بشود

و بعد دادخواست اعلام تنفیذ فسخ بیع و استرداد ثمن معامله و خسارات را اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست پول را به حساب شخص فروشنده واریز نماید و در صورتی که ماشین دارای عیوب باشد میتوانید فسخ نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بدوا با تقدیم اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید امکان فسخ وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی امکان فسخ وجود دارد
لیکن بدوا در این خصوص اظهارنامه ای ارسال کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ تنظیم نمایید
موفق باشید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
معامله قابل فسخ است ، ابتدا تأمین دلیل نموده و سپس برای فسخ اقدام کنید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از باب حقوقی میتوانید طرح دعوی کنید با توجه به سویت طرف مقابل شکایت کیفری هم جوابگو است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اهمیت موضوع نیاز به بررسی مدارک است.