مشاوره حقوقی رایگان - سلام بنده ماشینی خریدم حدود 4ماه پیش بدون رنگ الان بردم کارشناس میگه کامل رنگ است کجا برم چکار بکنم

سلام بنده ماشینی خریدم حدود 4پیش بدون رنگ الان که بردم کارشناسی میگه کامل رنگ است باید چکار کنم کجا برم؟ ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از فروشنده تحت عنوان مطالبه خسارت شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مفاد قرارداد اهمیت دارد اگر شرط فسخ دارد فسخ کنید درغیر اینصورت دادخواست مطالبه ارش مابه تفادت را را ارایه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قرارداد قابل فسخ میباشد

شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی موضوع بررسی گردد و معایب خودرو گزارش بشود

و سپس اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ قرارداد را برای فروشنده ارسال نمایید

و بعد دادخواست اعلام تنفیذ فسخ بیع به علت خیار عیب و خیار تدلیس و استرداد ثمن معامله را به طرفیت فروشنده اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قبلا کارشناس رنگ ندیده باشد و مطلع نبوده اسد میتوانید دادخواست فسخ معامله دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با زمان گذشته امکان موفقیت دشوار است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت 50%

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ تامین دلیل معامله را فسخ کنید یا خسارت خود را مطالبه کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

تأمین دلیل کنید و اگر حق فسخ دارید طی اظهارنامه به ایشان اعلام نمایید و یا مطالبه ارش کنید

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

چنانچه خیارات قانونی درقرارداد ساقط نشده باشند تحت عنوان خیار تدلیس وعیب دادخواست فسخ دهید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بین طرفین قرارداد شرط است
چنانچه در قرار داد خودرو را بی رنگ به شما واگذار کرده دادخواست مطالبه خسارت بدهید و تقاضای کارشناس کرده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که طرف معامله شما تدلیس کرده است میتوانید ابتدا با یک اظهارنامه به او تذکر قانونی داده و اشاره بشود که یا مابه التفاوت پول را بدهید یا معامله را فسخ کنید. در صورتی که پاسخی دریافت نکردید اقدام به دادخواست به خواسته تنفیذ فسخ معامله کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر عیب اساسی تلقی گردد قابل فسخ درغیر اینصورت میتواند ارش ومابه التفاوت دریافت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بسته به مفاد مبایعه نامه امکان مطالبه خسارت هست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید مراتب فسخ را قانونی به وی اطلاع دهید و از طریق محاکم اقدام نمایید

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست بدید به دادگاه حقوقی مبنی بر فسخ معامله به جهت خیار تدلیس

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... ضمن درخواست تامین دلیل، می توانید با ارسال اظهارنامه رسمی و تکیه بر خیار عیب، قرارداد را فسخ کرده یا ارش را مطالبه نمایید...

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تدليس در معامله دادخواست بدهيد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شرط فسخ دارد فسخ کنید درغیر اینصورت دادخواست مطالبه ارش مابه تفادت را را ارایه دهید