مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودروی معیوب

باسلام و عرض ادب،
بنده یک ماشین در برنامه آگهی ... دیدم و پسندیدم رفتیم پای معامله طرف گفت رنگ نداره فردای اون روز با اون اقا رفتیم برای تست رنگ (مثل اینکه آشنای ایشون بود) ایشون هم تایید کردن رنگ نداره و گفت از نظر فنی سالم هست و یک برگه بما داد. رفتیم پای معامله و در قولنامه در بنگاه ذکر شد که ماشین فوق بنابه فلان برگه رنگ نداره و از نظر فنی سالم هست. بعد خرید من خودم ماشین رو بردم تست رنگ هم رنگ داره هم از نظر فنی ایراد داره. من اگه شکایت کنم دقیقا چیکار باید بکنم میتونم مغازه اون آقا رو ببندم ؟تا دیگه ازین کارا نکنه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید بر اساس کارشناسی مجدد تقاضای فسخ و استرداد ثمن به نرخ روز دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است ابتدا به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام از طریق اتحادیه اقدام کنید. ومیتونیدمعامله رو فسخ کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با شرایطی ، امکان مطالبه خسارت
از فروشنده وجود دارد
و یا معامله قابل فسخ میباشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر بصورت کتبی کارشناس رنگ مهر و امضا کرده باشد امکان پیگیری وجود د در غیر این صورت خیر

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام میتوانید فسخ کنید یا ارش(اضافه قیمت پرداختی) را مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید دید که دقیقا چه اظهاراتی انجام شده است و اسناد رد و بدل شده چیست تا بتوان گفت که شما قادر به پلمب مغازه شخص مذکور هستید یا خیر؟!

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

میتوانی تامین دلیل نماید و مطابق نظر کارشناسی شکایت کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید معامله را فسخ کنید
بدوا اظهارنامه اعلام فسخ و سپس دادخواست تایید فسخ تنظیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس کارشناسی مجدد تقاضای فسخ و استرداد ثمن به نرخ روز دهید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی می توانید به استناد خیار عیب معامله را فسخ و یا مطالبه ارش نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوااز طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر حسب قرارداد و خیار تخلف شرط و عیب پنهان یا تدلیس می توانید قرارداد را فسخ کنید یا خسارت بگیرید