مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

با سلام
قرارداد مستاجر من تا آخر برج شش تمام شده و تا الان سه ماه اجاره پرداخت نکرده و قصد تخلیه هم نداره اوایل برج هفت درخواست تخلیه فوری از طریق دفاتر قضایی کردم که ابلاغیه جهت رسیدگی در شورای حل اختلاف آمد در موعد مقرر من در شورای حاضر شدم ولی مستاجر حاضر نشد از شورا پرسیدم چی میشه به من گفتن که تا یک هفته دیگه حکم صادر میشه اما بعد از بیست روز با مراجعه به سامانه ثنا و پیگیری پرونده متوجه شدم که نوشته وقت رسیدگی به لحاظ مهلت دادن برای ارائه اصل سند تجدید و به وقت نظارت به تاریخ اواخر ماه بعد تغییر کرد این الان یعنی چه ؟؟ یعنی اینقدر زمان بره؟؟ آیا چک تخلیه را میتونم بزارم اجرا؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود روی چک نمی‌توانید اقدام نمایید

زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
وقت نظارت برای ارایه مدارک به شورا تعیین شده است
حضورا به شعبه مراجعه نمایید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام ممکن است پرونده نقصی داشته پیگیری حضوری کنید یا وکیل بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حضورا مراجعه کنید چک تخلیه دردسر میشود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

می بایست حضوری به شعبه مراجعه و پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حکم تخلیه صادر خواهد شد

و به علت عدم ارائه مستندات به شورا ، شورا برای ارائه اصل مستندات ، زمان تعیین
کرده است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید اصل سند مالکیت خود را ببرید و به اعضای شورای مربوطه ارائه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به شورا مراجعه کنید و اصل اسناد خود را جهت تسریع در روند پرونده ارائه دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ک
حضورا از طریق شعبه مربوطه پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص شما بهتر است به شعبه مراجعه نمایید وقت نظارت احتمالاً برای ارائه مدارک به شورا تعیین گشته است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ممکن است پرونده نقصی داشته پیگیری حضوری کنید