مشاوره حقوقی رایگان - عودت مبلغ رهن به مستاجر طبق خواسته مستاجر

با سلام بنده قرارداد اجاره نامه سه برگی با مستاجری بد را دارم سه ماه قبل از تخلیه نیاز به خانه و تقاضای تخلیه در تاریخ انقضا به ایشان تلفنی اطلاع دادم ایشان به بهانه ها ی مختلف از تخلیه طفره میروند و الان که 45 روز به انقضا قرارداد باقی مانده اعلام داشته مسکن مهر خریداری نموده 70 درصد مبلغ رهن را 48 ساعته میخواهد و من از ایشان پرسیدم چه تضمینی وجود دارد این 70 درصد را بگیرید خانه را سر وقت تحویل دهید ایشان با بی ادبی جواب میدهد تضمینی برای تاریخ تخلیه وجود ندارد و هر وقت مسکن مهر ایشان را تحویل بدهند ایشان تخلیه خواهد کرد.با توجه به اینکه در قرارداد تاریخ عودت رهن وقت انقضا یعنی 15-12-1400نوشته شده و بنده یقین دارم ایشان خرید مسکن مهر را دروغ میگوید و مدرکی حاضر به ارائه نیست آیا ایشان میتواند با طرح ادعای اینکه بنده 45 روز قبل انقضا 70 درصد مبلغ رهن را به مستاجر برنگرداندم خانه را تخلیه نکند؟
ایشان بسیار بهانه و دلیل و تهدید به عدم تخلیه دارد ممنون میشوم راهکار قانونی جهت بلند کردن ایشان در تاریخ انقضا را رهنمود فرمایید؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

شما به جای صحبت های تلفنی درخواست تخلیه به شورا بدید و هزینه ی رهن را به حساب دادگستری بریزید.

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

دادخواست تخلیه بدید.بعد از قطعیت حکم ، ودیعه رو به اجرای احکام سپرده و حکم تخلیه اجرا میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست تخلیه بدهید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ولی اگر شما قصد تخلیه خانه را دارید مقداری از مبلغ رهن را به مستاجر برگردانید تا مدرک و دلیل برای تخلیه منزل داشته باشید و اگر مستاجر در پایان قرارداد خانه را تخلیه ننمایید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست تخلیه فوری در شورا اقامه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نمی تواند به این بهانه تخلیه نکند بعد از انقضای قرارداد به شورا دعوای تخلیه مطرح کنید