مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه

با سلام .بنده یک آپارتمان اجاره دادم . سه ماه مانده به پایان قرارداد به طرف زنگ زدم گفتم که خانه برای خودم نیاز است . لطف کن موقع اتمام قرارداد تحویل بده . ایشون گفتند چشم بعد از اتمام قرار داد زنگ زدم که بگم لطف کن تخلیه کن میگه که من تخلیه نمیکنم برو شکایت کن بیان وسایلم را بنداز بیرون من هم یک هفته است اظهار نامه برایش فرستادم . ولی جواب نمیده. از حضرتعالی تقاضا دارم من را راهنمایی کنید . تشکر فراوان

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.شما باید اگر قرارداد موعدش تمام شده است علیه وی در شورای حل اختلاف باعنوان دستور تخلیه طرح دعوا کنید ودادخواست خودرا از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید جهت برررسی بیشتر وتوضیحات می توانید بابنده از طریق سایت در ارتباط باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در زمان اتمام قرارداد از اقدام به شکایت و دستور تخلیه بگیرید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

می توانید نسبت به حکم تخلیه یا دستور تخلیه اقدام کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود سریعا اگر قرارداد تان دوشاهد دارد دستور تخلیه ازطریق دفتر قضایی مطرح نماید قانونا یک هفته ای دستور صادر باید بشود ولیکن تا دو سه ماه زمان بر است برای توضیح کامل میتوانید مشاوره تلفنی داشته باشید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وکیل بگیرید تا دستور تخلیه اخذ نمایند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید . در صورت تمایل برای اخذ مشاوره بیشتر تماس بگیرید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

در شورا حل اختلاف دادخواست تخلیه نمایید
جهت تنظیم دادخواست تماس بگیرید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر قرارداد اجاره شرایط لازم را داشته باشد می توانید دستور تخلیه فوری بگیرید.