مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه و دادخواست تخلیه مستاجر در زمان فروش خانه

با سلام
بنده خانه ای را که سند رسمی ندارد با قولنامه فروخته ام که مستاجر در آن هست با وجود اتمام زمان قرارداد اجاره، ملک را تخلیه نمی کند در حالی که موعد تحویل خانه به فروشنده رسید و بنده پول خود را به طور کامل از فروشنده دریافت کرده ام و قولنامه جدید با نام خریدار تنظیم شده و در آن نوشته شده ملک در اختیار ایشان است یعنی ایشان الان مالک خانه هستند.
آیا برای اظهارنامه و دادخواست باید بنده اقدام کنم یا خریدار که الان مالک خانه است باید اقدام کند؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

موجر آن قرارداد اجاره می تواند دستور تخلیه ایشان را اخذ کند یا اظهارنامه بدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوان. اظهارنامه داده و سپس دادخواشت تخلیه ارسال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تخلیه بدهید.
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مالک جدید باید درخواست تخلیه فوری کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خریدار به عنوان قائم مقام مالک ، باید دادخواست دستور تخلیه فوری مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما نیازمند بررسی است و سپس می‌توان می‌توان نظر قطعی دست یافت مشاوره حضوری یا تلفنی نیز راهکاری دیگر است