مشاوره حقوقی رایگان - وصیت دادن ارث به غیر از وراث

سلام وقتتون بخیر من دختر مجرد هستم و نمیخام ازدواج کنم میتونم اموالمو به صورت وصیت ثبت کنم که بعد از فوتم به دوستم برسه در صورتیکه برادر و پدر دارم . راهی هست که قانونی و محکم باشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله
اما تا یک سوم
در صورت موارد بیشتر تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وصیت فقط تا یک سوم آن اعتبار دارد بجای اینکار برید دفترخانه صلح عمری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله بصورت وصیت نامه رسمی تا ثلث اموال را میتوانید به هر کسی وصیت کنید ولیکن اگر قصد کل اموال را دارید میتوانید صلح عمری نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

تنها قدری در تصمیم خود بازنگری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود
تحت عنوان صلح عمری امکان پذیر است اکنون زود است چنین نکنید
تماس بگیرید بهتر راهنمایی شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به 1/3 می توانید وصیت نمایید
می توانید در زمان حیات صلح عمری نمایید

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

وصیت شما تا یک سوم اموال نافذ خواهد بود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وصیت تا میزان یک سوم اموال و دارایی مانعی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وصیت در مورد اموال فقط تا یک سوم معتبر است میتوانید صلح کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

وصیت تا یک‌سوم اموال نافذ و نسبت به مابقی منوط به رضایت ورثه است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله تا یک سوم اموال تان را می توانید وصیت کنید ..

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما فقط تا یک سوم اموال خود را می توانید وصیت نمایید برای اینکار از صلح با حق فسخ استفاده نمایید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
وصیت تا یک سوم نافذه و برای باقیمانده باید اونارو صلح عمری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما تا یک سوم اموالتان را می توانید وصیت کنید مگر وراث مازاد بر آن را اجازه دهند بهترین راه صلح عمری با حق فسخ است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ولی اشخاص فقط تا 1/3 از اموال خود را میتوانند وصیت تملیکی نمایند
و وصیت زاید بر 1/3 غیر نافذ است

ولی اشخاص میتوانند در زمان حیات خود ، تمام اموال خود را به دیگران انتقال بدهند هبه ، صلح ، بیع یا ....