مشاوره حقوقی رایگان - ارث

وقت بخیر عمه بنده (فرزند و شوهر ندارند) وصیت کرده بعد از فوتش اموالش به من برسه (من پسر برادرش هستم و پدرم فوت شده) من متاهل هستم و یک فرزند دارم همچنین من 2 عمو و 2 دختر عمو و 1 پسر عمو دارم آیا به جز من آنها هم میتوانند مدعی سهم باشند؟ در مورد نحوه وصیت اطلاعی ندارم
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله وصیت تا یک سوم نافذ است نسبت به مازاد به شما ارثی نمی رسد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر میخواهد کل اموالش به شما برسد بگو به جای وصیت نامه صلح عمری کند چون وصیت فقط تا یک سوم اموال قبوله الباقی به عمو و عمهایت می رسه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله هر شخصی میتواند فقط تا 1/3 از تمام اموال خود را وصیت تملیکی نماید

و وصیت زائد بر 1/3 غیر نافذ است و منوط به موافقت تمام ورثه خواهد بود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی وصیت فرد فوت شده تنها تا میزان یک سوم ماترک ایشان نافذ است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وصیت کرده باشد
یک سوم اموال به شما تعلق می گیرد به این جهت که وصیت نسبت به ثلث اموال نافذ است مگر اینکه عمو ها وصیتنامه را تنفیذ کنند.
اگر تایید نکنند یک سوم اموال به شما تعلق می گیرد
و الباقی به برادرانش تعلق می گیرد
پدر شما ارث نمی برد.