مشاوره حقوقی رایگان - تامین پارکینگ

با سلام. من یک آپارتمان از یک مشاور املاکی خریداری کردم که ایشان در مبایعه نامه نوشت 2 پارکینگ و جای 2 پارکینگ هم نشان داد ولی در سند اولیه ، حتی اسمی از پارکینگ برده نشده بود و در زمان معامله سند را به من هم نشان ندادند . تا اینکه جدیدا من قصد فروش همین آپارتمان را کردم و خریدار و مشاور املاک جدید با دیدن سند متوجه موضوع شده و به ثبت اسناد مراجعه کردیم و گفتند اشتباه از ثبت بوده که فراموش کرده، وضعیت پارکینگ را بنویسد و سند را اصلاح و عوض کردند و در پشت سند نوشتند در صورتیکه پارکینگ اضافه بود ، متعلق به این واحد میباشد. در صورتیکه طبق مبایعه نامه، آپارتمان را با 2 پارکینگ بمن فروختند و پول آپارتمان را نیز تماما گرفتند . آیا بنده میتوانم کاری بکنم ؟ ممنون از راهنماییتان

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سند و مبایعه نامه باید بررسی شود تا بتولن پاسخ مناسبی به شما ارائه داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
ابتدا باید مشخص گردد که فروشنده در مبایعه‌نامه چه متراژ آپارتمان همراه با پارکینگ به شما فروخته است و چه متراژ مساحت اختصاصی آپارتمان در سند تک برگ ذکر شده است

و سپس بر اساس آن ، شما باید دادخواست مناسب به طرفیت فروشنده اقامه نمایید

یا دادخواست مطالبه وجه متراژ کم شده یا دادخواست مطالبه خسارت
یا ....

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به مبایعه نامه تنظیم شده دارد

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر قرارداد با سند تطبیق نکند یا مبیع تسلیم شده با مبایعه نامه متفاوت است حسب مورد قابل پیگیری حقوقی یا کیفری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فروشنده باید پارکینگ را به شما تحویل میداد و اگر الان مشکلی پیش آمده و طبق قرارداد پارکینگی وجود خارجی ندارد که برای شما ثبت شود میتوانید الزام به انجام تعهد را از او بخواهید یا اگر پارکینگ متعلق به واحد‌های دیگر را به شما تحویل داده شکایت کیفری قابل پیگیری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید طبق قرارداد از طریق اداره ثبت پیگیری کنید در صورتی که پارکینگ اضافی باشد می توانید در سند ثبت کنید.
در صورتی که نباشد می توانید طرح دعوا کنید و خسارت خود را بگیرید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه اضافی که بابت دو پارکینک از شما اخذ شده به نرخ روز

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
بله طرف مقابل صحبت شما قطع ب یقین. مشاور املاک و مالک ابتدایی اپارتمان است و در ابتدا ب صورت مسالمت امیز و توافقی خواهان اضافه پرداختی خود و اصلاح مبایعه نامه گردید در غیر اینصورت از طریق قضایی پیگیر حقوق خود و پرداختی من غیر حق خود شوید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست مطالبه خسارت یا الزام به اجرای مندرجات قرارداد فی مابین
که منتج به سازش با فروشنده شوید پیگیری نمایید
در ابتدا موضوع را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی
با ارسال اظهارنامه ای برای ایشان ثبت و پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دعوای فسخ یا مطالبه ارش قابل طرح است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

امکان دادخواست مطالبه ما به التفاوت بعلت کسر پارکینگ وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به انچه در قرارداد ذکر شده دارد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام بامراجعه به اداره ثبت تقاضای اصلاح سندکنید درصورتی که ثمن‌ داده شده ولی اضافه مساحتازنظرثلتی متعلق به ملک شما نباشدمیتوانید به مالک قبلی مراجعه کرده ومبلغ رااستردادکنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام اگر مطابق قرداد پارکینگ موجود نباشد میتواند دادخواست بدهید .

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام مفاد مبایعه نامه نیاز به بررسی دارد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. بله. نظر بدان که قسمتی از ثمن در مقابل پارکینگ قرار گرفته است، آن قسمت از ثمن قابل استرداد می باشد...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
الان شما چند پارکینک در سند نوشته شده است ?

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه ما به التفاوت ثمن را مطرح نمایید