مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سفته توسط آگهی های استخدامی

با سلام.
گرفتن سفته مثلا به مبلغ 20میلیون تومان یا 10 میلیون تومان بابت حسن انجام کار توسط کارفرما قانونی است؟ یاد گرفتن سفته به مبلغ 10میلیون تومان در هنگام معرفی به کار توسط دفتر کار که بقول خود آنها متعلق به کارخانه ها و شرکت ها در تهران میباشد و از کارگر و فرد جویای کار در بدو شروع به کار میگیرند آیا قانونی است؟ پس چرا در استان های در شرکت های بزرگ بنده شاهد بوده ام که سفته از کارگر یا فرد جویای کار نمیگیرند. آیا میشود به این افراد با درج آگهی در سایت ... یا ... اعتماد کرد که سفته میگیرند؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اخذ سفته غیر قانونی است ولی اگر سفته دادی باید بنویسی بابت ضمانت حسن انجام کار ، در وجه شرکت ...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر ممکن است کلاهبرداری باشد بهتر است چنین کاری نکنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله گرفتن سفته قانونی است ولی حتما در روی سفته ذکر شود جهت تضمین انجام کار و این سفته به صورت امانت نزد کارفرما تا پایان قرارداد میماند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
گرفتن سفته قانونی نیست

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام گرفتن سفته حسن انجام کار قانونی است البته هنگام شروع به کار نه صرف معرفی ، و حتما در سفته قید شود بابت حسن انجام کار

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر قانونی نیست ولی در عمل دریافت می کنند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بابت معرفی خیر . اما بابت استخدام سفته می‌گیرند. باید در روی سفته بنویسید بابت حسن انجام کار و در وجه آن شرکت باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا گرفتن سفته غیر قانونی است ولی برخی از شرکت ها جهت انجام حسن امور آن را اخذ می نمایند که مانعی ندارد تنها در خصوص نوشتن سفته توجه داشته باشید که آن را جهت حسن انجام امور تحویل شرکت دهید و این را نیز در سفته و همینطور قرارداد تنظیمی مرقوم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر خلاف قانون است ولی در عمل کارفرمایان از کارگر سفته اخذ مینمایند
و

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

حتما در متن سفته قید شود بابت حسن انجام کار بوده و به اسم امانت در اختیار کارفرما قرار میگیرد موارد حسن انجام کار و‌شماره سفته در قرارداد کار قید گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا در یافت می گردد باید در سفته و قرارداد با مشخصات کامل ذکر شود جهت حسن انجام کار

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شرایط قانونی رعایت شود ایرادی ندارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله، خیر به هر اگهی نمی توان اعتماد کرد