مشاوره حقوقی رایگان - سفته حسن انجام کار کارگر

باسلام
بنده حدود دوسال در شرکتی کار کردم بابت حسن انجام کار یک فقره سفته به مبلغ یکصدو پنجاه میلیون تومان به کارفرما کردم حال بعد از حدود یک سال ازخاتمه همکاری، شرکت از استرداد سفته طفره میرفت تا حدود سه ماه پیش که متوجه شدم سفته فوق را به شخص ثالث دادن و به عنوان طلب از من شاکی شده به اضافه خسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی که در دادگاه تجدید نظر به علت عدم وجود شواهد و ادله از طرف خواهان رای به نفع بنده صادر شد ضمنا در قرارداد فی‌مابین بنده با شرکت هیچ اشاره ای به سفته نشده و متاسفانه سفته نیز سفید تحویل کارفرما شده است حال سوال بنده این است که با توجه حکم دادگاه تجدید نظر و عدم اعتراض خواهان در مهلت مشخص شده سفته باطل شده یا نه ؟و اینکه بنده میتوانم از شرکت فوق شاکی بشوم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله به شرطی که تضمینی بودن سفته را اثبات کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر سفته ها بابت ضمانت و حسن انجام کار بوده باشد می توانید دادخواست استرداد سفته دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما شامل چندین بخش و سوال است که باید تک تک آنها را بررسی کرد⚖⚖⚖

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

بابت هزینه هایی که در مراحل دادرسی انجام دادید میتوانید دادخواست دهید و ضمنا به استناد حکم صادره دادخواست استرداد لاشه سفته به طرفیت شخص ثالث ارایه نمایید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام دادخواست استرداد سفته ها را مطرح کنید

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام وقت بخیر ، سفته ها با توجه متن سوال چون توسط دادگاه رسیدگی شده و پرونده مختومه گردیده ، دیگر قابل رسیدگی مجدد نمی باشد ، به عبارتی سفته ها از اعتبار امر مختوم بر خوردار می باشد.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
با رأی دادگاه سفته ها باطل میشود . میتوانید تحت عنوان خیانت در امانت از شرکت شکایت نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست استرداد لاشه سفته را به طرفیت کارفرما و دارنده
سفته اقامه نمایید و

و شما میتوانید شکایت کیفری خیانت در امانت بر علیه کارفرما اقامه نمایید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت تمایل به اعطای وکالت تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با استناد حکم صادره دادخواست استرداد لاشه سفته به طرفیت شخص ثالث ارایه نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
بله در صورتی مدارک دال با همکاری با شرکت و مدارک تحویل سفته ب شرکت را داسته باشید و با استناد به رای صادره میتوانید از تحت عنوان خیانت در امانت از.شرکت و شخص سوم شکایت نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله ولی دادخواست استرداد لاشه سفته ها را بدهید یا شکایت خیانت در امانت

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام احکام تجدیدنظر قطعی و غیرقابل اعتراض می باشند مستند به دادنامه مزبور دادخواست استرداد لاشه چک و خسارات بطرفیت دارنده و شکایت خیانت در امانت علیه شرکت مطرح نمایید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. هم اکنون 2 راه دارید. هم از کارفرما و هم از شخص ثالث 1- شکایت کیفری خیانت در امانت کنید. 2- دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که با رای دادگاه سفته ها می شود اما می توانید از جهت کیفری شکایت خیانت در امانت مطرح کنید و یا از نظر حقوقی دادخواست استرداد لاشه سفته را به طرفیت کارفرما و صاحب ثبت اقامه نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام سفته می‌بایست به شما مسترد گردد. بله بعنوان خیانت در امانت قابل پیگیری است

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. دعوای استرداد لاشه علیه شخص ثالث و شکایت خیانت در امانت علیه کارفرما اقداماتی است که شما می توانید انجام دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست استرداد لاشه سفته ها به استناد رای صادره را مطرح نمایید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر دادخواست استرداد لاشه سفته و هزینه هایی که کردین رو بدید و همچنین شکایت خیانت در امانت رو مطرح کنین