مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تحویل زمین

سلام. بنده یک قطعه زمین مسکونی به متراژ 107 در سال 93 به مبلغ 15 ملیون تومان خریدیم منطقه زمین را به ما نشان دادن اما تحویل ندادند هی امروز فردا کردند تا امروز قرارداد و قول نامه در یک مشاورین املاک نوشته شده که املاکی ادعا دارد که من هم در آنجا زمین خریداری کردم این را هم بگویم که ما 10 الا 12 نفر با هم خریداری کردیم یکی از اعضای که در آنجا زمین خریده بودن شکایت کردند با کارشناس رفتند سر زمین که یکی اومدن گفتن زمین من خریدم دیگر هیچ کسی حق ندارد و از کسی که ما ازش زمین خریدم موضوع را بیان کردند او گفتن ماهم شکایت کردیم ری دادگاه نفع ما صادر شده دادگاه باید یک جلسه بزارد تا کارشناس و نقشه بردار بیاید زمین ما را تحویل بدهد الان ما تصمیم گرفتیم که از فروشنده و از املاکی شکایت کنیم باید چی ماده یا چی راهی باید جلو بریم توضیحات کامل هست. ممنون میشم راهنمای کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت دادخواست یا شکوائیه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تسلیم مبیع غیرمنقول را به طرفیت فروشنده اقامه نمایید و ..

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به انجام تعهد دهید

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

به وکیل مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به انجام تعهد تنظیم نمایید