مشاوره حقوقی رایگان - املاک

سلام قطعه زمینی از طریق مبایعه نامه رسمی فروخته شده است به سه نفر به وسیله صاحب ملک ومن نفر دوم در قرارداد هستم لذا نفرسوم در مراجعه به بنگاه متوجه فروش صاحب ملک به دیگری به علت اینکه نفر اول نتوانسته نصف مبلغ زمین را که ازطریق چک تامین کند با بدست آوردن رای دادگاه زمین را پس گرفته و به دیگری فروخته است
در زمان خرید اینجانب در قرارداد متن تسویه حساب کامل نفر اول از صاحب ملک در قرارداد قید شده است
سوال اینجاست که تکلیف اینجانب چیست نفر سوم از طریق احضارنامه خواستار زمین است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد