مشاوره حقوقی رایگان - زمین وقفی

سلام
سال 64 چند هکتار زمین کشاورزی به پدربزرگ بنده واگذار شد که بعد از فوتشان به پدر بنده رسید و تا سال 70 هم در آن کشاورزی میکردند ولی بعد از سال 70 زمین را به حال خود رها کردند آیا الان پدرم می‌توانند مجددا از این زمین استفاده‌ کنند زمین هم به همان شکل موجوده ، تنها مدرکی هم که داریم برگه ی واگذاری اداره اوقاف مربوط به سال 64 هست

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
اگرمالکیت زمین همچنان باپدرشماست عدم استفاده موقت ازآن مانع ادامه تصرف وانتفاع مجدد نیست .