مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

سلام وقت بخیر.
سوال من در مورد یک زمین هست که شش هکتارش کشاورزی و 14هزار متر مسکونیه. این زمین موقوفیه و سال 1349 به پدرم واگذار شده. بعد از فوت پدرم وراث تقاضای تقسیم ترکه دادن، اما دادگاه در رای خودش گفته که قابل تقسیم نیست و وراث باید منافعش رو به صورت اشتراکی بهره برداری کنن و یا اینکه با مراجعه به اوقاف هر شخص نسبت به تعیین سهم الارث اقدام کند. الان بنده دوسوال دارم: اول اینکه آیا اوقاف خودش مستقیما منافع زمین رو تقسیم میکنه برامون یا باید به دادگاه دادخواست تقسیم منافع بدیم یا اینکه اوقاف باید دادخواست بده.
دوم‌ اینکه یکی از وراث بدون اجازه بقیه بخشی از زمین رو فروخته، آیا بقیه وراث میتونن به دادگاه دادخواست رد معامله رو بدن یا خود اوقاف باید این دادخواست رو بده. چون یکبار دادخواست ابطال معامله دادیم اما رد شد و برای شخص موردنظر قرار منع تعقیب خورد.
ممنون از شما

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اگه توافق باشه از طریق اوقاف میشه تقسیم کرد وگرنه باید دادخواست به دادگاه تقدیم بشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر توافق صورت نگیرد از طریق دادگاه اقدام نمایید اگر نسبت به سهم خود فروخته باشد صحیح است