مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

در زمینه تقسیم ترکه تمام مراحل انحصار و تحریر انجام داده شد و رای دادگاه در همون روز دادگاه ابلاغ شد ولی دادگاه تقسیم ترکه برگزار شده و رای اون هنوز بعد بیش بیست چهار ساعت ابلاغ نشده دلیل طول کشیدن ابلاغ برخلاف دادگاه های پیشین چیست ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادگاه برای امکان قابل تقسیم بودن ملک باید نظر کارشناس رسمی را بگیرد و این بسیار زمان بر است . اگر گواهی عدم افراز قبلا در پرونده بوده پس بزودی حکم صادر خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دلیل و مدرک جدیدی داشته باشید فقط برای یکبار میتوانید دوباره اقدام کنید