مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

سلام .طبق دادخواست مادر بنده دادگاه تقسیم ترکه دیروز تشکیل شده و هنوز نتیجه ان به سامانه ثنا ابلاغ نشده .من چطور متوجه رای دادگاه بشم؟ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به شما ابلاغ میشه منتظر ابلاغ دادگاه باشید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

سلام به محض صدور رای در سامانه ثنا به شما ابلاغ می شه وپیامش براتون میاد

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
لااقل یکسال رسیدگی طول میکشد و ثنا داشته باشیدشماهم متوجه میشوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منتظر باشید از طریق ثنا به اطلاع شما میرسد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به شما ابلاغ میشه منتظر ابلاغ دادگاه باشید.در صورت نیاز به مشاوره بیشتر می توانید تماس بگیریدموفق باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام منتظر باشید از طریق ثنا به شما ابلاغ می‌شود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

احتمالا ترکه جهت قابلیت تقسیم به کارشناسی ارجاع شود. فعلا منتظر بمانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هنوز زود است شاید جلسه دیگری لازم باشد منتظر ابلاغ دادگاه بمانید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثنا پیگیری نمایید