مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

باسلام
ورثه متوفی شامل زوجه . دو خواهر . یک خواهر زاده و دو برادر می باشند . ترک چگونه تقسیم میشود .ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر همه قانونا جزو وراث باشند :
زوجه یک چهارم از قیمت عرصه و اعیان املاک و یک چهارم از عین اموال منقول ارث می برد .
مابقی به نسبت دو به یک بین برادران و خواهران تقسیم می شود و خواهرزاده سهم مادر خود را می برد .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دررصورتیکه همه جز انحصار وراثت باشند زوجه یک چهارم و پسران دو برابر دختران و خواهرزاده ها سهم مادر را ارث میبرند
در صورت توضیحات بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتیکه همه جز انحصار وراثت باشند زوجه یک چهارم و پسران دو برابر دختران و خواهرزاده ها سهم مادر را ارث میبرند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دررصورتیکه همه جز انحصار وراثت باشند زوجه یک چهارم و پسران دو برابر دختران و خواهرزاده ها سهم مادر را ارث میبرند در صورت توضیحات بیشتر تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورتیکه همه جز انحصار وراثت باشند زوجه یک چهارم و پسران دو برابر دختران و خواهرزاده ها سهم مادر را ارث میبرند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

زوجه یک چهارم پسران دو برابر دختران و خواهرزاده ها سهم مادر را به ارث میبرند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

زوجه یک چهارم پسران دو برابر دختران و خواهرزاده ها سهم مادر را به ارث میبرند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوجه یک چهارم و پسران دو برابر دختران خواهرزاده هم سهم مادر خود را به ارث میبرند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام 1/4 از ماترک سهم زوجه است و باقیمانده برادر دو برابر خواهر سهم خواهد برد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام زوجه یک هشتم و برادران دو برابر خواهران

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

زوجه یک چهارم پسران دو برابر دختران و خواهرزاده ها سهم مادر را به ارث میبرند