مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

با سلام برای اینجانب از درگاه اینترنتی ابلاغ ثنا یا احضاریه ای مبنی بر تقسیم ترکه مطالبه اجرت المثل اموال و خسارت دادرسی امده
که یکی از وراث رفته و طلب ارث کرده و تشکیل پرونده داده ما هم یکی از وارث مادربزرگم هستیم حال با توجه به شرایط کرونا و دوری نه ساعته شهرستان محل تشکیل پرونده دادگاه از تهران اگر ما در جلسه حاضر نشویم چه اتفاقی می افتد ؟
متشکرم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

حق دفلعتان را از دست میدهید و رای در مورد غیابی خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

سلام نه اتفاقی نمی افتد و با مشورت از یک وکیل میتوانید لایحه تنظیم کنید و از طریق دفاتر خدمات قضایی به دادگاه ارسال نمایید. درصورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از دفتر خدمات قضایی لایحه جهت دفاع ارسال کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

رنگ در مورد شما غیابی صادر خواهد شد میتوانید لایحه ارسال نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه دفاعی ارسال نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به ضرر شما خواهد بود بهتر است حضورا در جلسه شرکت نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه ب اینکه صرفا بحث تقسیم ترکه نیست و اجرت المثل نیز بررسی میشود گویای ان است ک بحث اختلافی میان وراث است و مسلما حضور داشتن و دفاع کردن مفید فایده هواهد بود و حقتان ضایع نخواهد شد. دغیر اینصورت در صورتی ک نیاز ب توضیحیات شما نباشد دادگاه غیابی حکم صادر خواهد کرد.
بهتر است شرکت کنید یا لایحه ای دال بر توضیحات و دفاعیات خود ارسال کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام از طریق دفتر خدمات قضایی می توانید لایحه ارسال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهتر است حاضر شوید اگر نمی توانید حاضر شوید لایحه تنظیم نمایید یا وکیل بگیرید