مشاوره حقوقی رایگان - ايا شكايت يكي از وراث براي تقسيم تركه كافي است

باسلام واحترام
ميخواست بدونم ايا شكايت يكي از وراث براي تقسيم تركه كافي است وبا شكايت يكي از انها كه خوانده است سهم هريك از خواهان ها داده ميشود يا خواهان ها هركدام بايد درخواست جدا دهند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وراثی که موافق تقسیم ترکه هستند به عنوان خواهان های پرونده قرار باید بگیرند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یک نفر دادخواست بدهد کافی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با شکایت یک ورثه تقسیم صورت میگیرد ولی برای تحویل هر کس باید خود مراجعه و دریافت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله هر کدام از وراث میتواند دادخواست تقسیم ترکه را اقامه نماید ولی باید دادخواست به طرفیت همه ورثه باشد و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

طرح توسط احد از وراث به طرفیت سایر وراث کفایت می کند