مشاوره حقوقی رایگان - انحصار ورثه و تقسیم ترکه

سلام خدمت شما.گواهی انحصار که گرفتم ولی بعد از گرفتن یک خانم که دوشیزه بوده درخواست اثبات زوجیت به دادگاه داده آیا با همون انحصار که گرفتم میتونم درخواست تقسیم ترکه بدم یا باید منتظر رای اون دادگاه و اصلاح انحصار ورثه بمونیم یا میتونم از الان درخواست اصلاح انحصار رو بدم و اسم اون خانم رو بدون رای دادگاه اضافه کنم چقدر زمان میبره اصلاح انجام بدیم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

اصلاح پس از صدور حکم به تایید زوجیت ممکن است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید منتظر رای دادگاه و اصلاح برگ انحصار وراثت بمانید تا مشخص گردد که آیا ایشان زوجه متوفی است یا نه و

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

منتظر رای قطعی دادگاه در خصوص اثبات زوجیت باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

منتظر اثبات زوجیت باشید

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام اگر انحصار وراثت نا محدود باشد اصولا اصلاح را سخت می پذیرند شما می توانید دادخواست تحریر و تقسیم ترکه را بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بدون رای دادگاه انحصار وراثت را اصلاح نمی کنند باید مدرک مثبت زوجیت را به شورای حل اختلاف ارائه کنید