مشاوره حقوقی رایگان - شاهد برای انحصار وراثت

سلام یکی از همسایهای ما که خانم هست یک برگه اورد که من امضا کنم که مادرش که تازه فوت کرده وراثی غیر از نفراتی که نوشته ندارد ومیگوید دولت میخاد به ما وراث 150میلیون بده اینم بگم مادرش تو ماشین باهاش بوده جایی میرفتن خوابش برده زده به گارده جاده چکارکنم امضا کنم یانه میترسم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگرمطلع هستید که فرد مورد نظر فوت کرده وانها وراث او می باشند مشکلی نیست که شهادت دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

اگرمطلع هستید که فرد مورد نظر فوت کرده وانها وراث او می باشند مشکلی نیست که شهادت دهید