مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک

سلام بنده یک قطعه زمین مسکونی به متراژ 107 در سال 93 به مبلغ 15 میلیون تومان خریدیم منطقه زمین را به ما نشان دادن اما تحویل ندادند هی امروز فردا کردند تا امروز قرارداد و قولنامه در یک مشاورین املاک نوشته شده که املاکی ادعا دارد که من هم در آنجا زمین خریداری کردم اینرا هم بگویم که ما 10 الا 12 نفر با هم خریداری کردیم یکی از اعضای که در آنجا زمین خریده بودن شکایت کردند با کارشناس رفتند سر زمین که یکی اومدن گفتن زمین من خریدم دیگر هیچ کسی حق ندارد و از کسی که ما ازش زمین خریدم موضوع را بیان کردند او گفتن ماهم شکایت کردیم رای دادگاه نفع ما صادر شده دادگاه باید یک جلسه بزارد تا کارشناس و نقشه بردار بیاید زمین ما را تحویل بدهد الان ما تصمیم گرفتیم که از فروشنده و از املاکی شکایت کنیم باید چی ماده یا چی راهی باید جلو بریم توضیحات کامل هست. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اثبات وقوع
عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تسلیم مبیع و الزام به تنظیم سند رسمی
را به طرفیت فروشنده اقامه
نمایید

و شما باید با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق ، دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد دادخواست الزام به تحویل مبیع بدهید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام مدارک نیاز به بررسی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید