مشاوره حقوقی رایگان - ادعای قولنامه صوری

باسلام
بنده یه زمین خریداری کردم که در قولنامه همه چیزش کامل نوشته شده هم حدود اربعه هم مبلغ پول که نوشته مبلغ پول تحویل فروشنده گردید که فروشنده قولنامه رو با خط خودش نوشته و فقط امضا فروشنده و خریدار هست و هیچ گونه شاهدی هم نبود الان شکایت کرده برای ابطال قولنامه گفته صوری می‌باشد ...
فروشنده گفته مبلغ پول پرداخت نشده چون شاهدی هم نبوده و منم نمیتونم ثابت کنم که بهش دادم ، ولی اون شاید بتونه با پول دادن شاهد بخره ...
آیا می‌تونه قولنامه رو باطل کنه ...

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید اثبات کنید الان چه کسی نقدی خرید میکند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ابطال مبایعه نامه و عقد کار دشواری است ولی در محاکم هر چیزی امکان پذیر بوده و نمی توان به طور قاطع نظر داد لذا در صورت امکان وکیل بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ظاهرا مبایعه نامه قابل ابطال نیست مگر ..
باید جزئیات موضوع بیان گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید بتوانید پرداخت ثمن را اثبات نمایید نیاز به بررسی دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

در هر صورت مدعی صوری بودن باید ادعای خود را ثابت کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید ادعای خودرا اثبات نمایید اگر پول را باکارت واریز کردید فیش واریزی مبین است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدعی باید دلیل برای عدم پرداخت وجه ارائه کند با آوردن شاهد ادعایش ثابت می شود شما هم می توانید رسید پرداخت های خود را به دادگاه ارائه کنید یا شاهد بیاورید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید مدارکی جهت پرداخت پول ارایه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مدارکی دال بر پرداخت ثمن معامله و انعقاد عقد بیع واقعی و قانونی دارا هستید می‌توانید دفاع مناسبی در این خصوص داشته باشید