مشاوره حقوقی رایگان - ادعای صوری بودن قولنامه

سلام
پدر من در سال 92از پدرش زمین مسکونی را به قیمت 5میلیون خریده و طبق اون قولنامه برای خود سند رسمی شش دانگ گرفته. یکی از برادرهاش در سال 96 از پدر خودش (که بی سواد بوده) امضا گرفته که هر قولنامه که داده صوری بودو به کلک به پدر منم که اونم بی سواده حتی توان خواندن و نوشتن ندارد به کلک او را نیز وادار به امضا کرده است الان بعد از مرگ پدرش ورثه می گوید که این قولنامه صوری است و میخواهند اون سند رو باطل کنند آیا می‌توانند.
لازم به ذکر است که از اون قولنامه فروشی هیچ استفاده صوری نکرده و چند تا هم شاهد و شورای روستا هم امضا کرده.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما با توجه به توضیحات مذکور قابل بررسی در دادگاه خواهد بود هر چند اصل بر آن است که با وجود سند رسمی اسنادی عادی تاب و توان مقابله با سند رسمی را نخواهند داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ابطال سند رسمی با استناد به سند عادی است سخت خواهد بود و سایر ورثه باید ادعای خود را اثبات نمایند