مشاوره حقوقی رایگان - بطلان قولنامه

سلام پشت بام خونه از پدرم ومادرم که به صورت شریک باهم بودن خریدم که هوایی محسوب میشود و دربنگاه مشاوره املاک قولنامه شد ومبلغ هم درج نمودم.لذا پس از گذشت دو سال خواهر و برادرم آنها را از این کارشان پشیمان کرده وتقاضای بطلان معامله را کرده‌اند که مثلاً قولنامه صوری بوده.ثمن معامله پرداخت نکرده اما تو جلسه دادگاه قاضی به من گفت در پرداخت ثمن اجباری نداشتی تو اجبار نگذاشتنت گفتم خیر و حتی گفتم مقداری از ثمن هم به اندازه کافی پرداخت کردم لطفاً تجربتون انتقال بدید سپاسگزارتون میشم.معمولا چنین پرونده‌هایی این چنینی ممکن هست قولنامه باطل یا بطلان بشود

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
نباید مشکلی وجود داشته باشد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به نظر می رسد امکان ابطال وجود نداشته باشد.
شاید بتوانند دادخواست مطالبه وجه مطرح کنند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله اگر اثبات نمایند که معامله صوری بوده معامله باطل می‌گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که ملک به لحاظ عرصه و اعیان مال فروشندگان باشد فروش پشت بام منعی ندارد و شما مالک آن هستید میتوانید در این خصوص جهت مشاوره تکمیلی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولاً باید ثمن را پرداخت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان ابطال وجود نداشته ندارد ولی امکان دادخواست مطالبه وجه هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. راه دفاع از حقوق شما وجود دارد