مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در صورت خیانت

سلام. مهریه در صورت خیانت زن تعلق می گیرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه در هر صورت تعلق می گیرد مگر اینکه نکاح فسخ بشه.
اگر زن خیانت مند مرد می تواند با عنوان رابطه نامشروع شکایت کند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله، برای ارتباط نامشروع میتوانید با مستندات قوی از وی شکایت کنید که در صورت اثبات مجازات خودش را دارد اما مسقط مهریه نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مهریه در هر حالتی باید به زوجه پرداخت گردد مگر در موارد خاص

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
هیچ مردی نمی تواند به ادعای این که همسر من خیانت کرده و رابطه نامشروع داشته از پرداخت مهریه خودداری کند.

اگر زن مرتکب زنای محصنه شود یعنی درحالی که همسر قانونی دارد و با او امکان رابطه جنسی متعارف دارد با مرد دیگری رابطه جنسی برقرار نماید و چهار شاهد عادل نیز شهادت دهند که این اتفاق افتاده است این خانم ممکن است به جرم زنای محصنه اعدام شود منتها مهریه او ساقط نخواهد شد. مهریه در عوض بضع، یعنی بهره مندی جنسی مرد از زن قرارداده شده و اعمال زن نمی تواند نافی مهریه باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مهریه موصوع مالی و دیگری موضوع کیفری است و ارتباطی باهم ندارد

سینا مهدوی

جناب آقای سینا مهدوی :

سلام...بله طبق قانون مهریه در هر صورت حق زن است و تعلق می گیرد هرچند که زن خیانت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله دررهر صورت تعلق میگیرد

وحید سلیمی

وحید سلیمی:

با سلام. مهریه در صورت رابطه نامشروع نیز تعلق می گیرد.