مشاوره حقوقی رایگان - دوست نداشتن همسر (من مرد هستم)

باسلام
با توجه به سوال اول که زنم خیانت کرده و مدرک چت آنرا دارم و الان هم در چت دیگری تمام مدت زندگی اعتراف دارد که اصلا منو دوست نداشته و تمام بمدت بفکر جدایی بوده و مهر اجرا گذاشتن بوده الان که مدرک خیانت دارم آیا کمکی به پرداخت نکردن مهریه میشود ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
تاثیری ندارد مگر اینکه از ترس شکایت بخواهد مهریه خود را بذل کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مهریه در هر حالتی باید
پرداخت گردد