مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زن

با سلام و عرض ادب من حدودا دوماه هست که زنم با یکی اسمس و زنگ میزند رفتم پرینت تماس ها و اسمس هایی که زنگ و پیام فرستاده را گرفتم و شکایت کردم . خانومم رفته مهریه اش را گذاشته اجرا آیا میشود ثابت کنم مهریه ندهم. و چه حکمی برای آنها صادر میشود

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مهریه ربطی به رابطه زوجه ندارد. ولی میتوانبد با مدارک رابژه نامشروع را ثابت و شکایت مطرح کنید تا رضایت به بذل مهریه کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مهریه ارتباطی با مسائل روابط نامشروع همسر شما با شخص ثالث نخواهد داشت و شما می توانید شکایت خود را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه در هر صورت باید پرداخت شود.
اگر ثابت کنید رابطه داشته ممکن است از ترس مجازات مهریه را ببخشد تا رضایت بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مهریه ارتباطی با مسائل روابط نامشروع همسر شما با شخص ثالث نخواهد داشت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق پنل تماس تلفنی امکان راهنمایی دقیقتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مهریه در هر حال به زوجه تعلق خواهد گرفت حتی در صورت اثبات رابطه نامشروع زوجه ، شما باید تمام مهریه را پرداخت نمایید
و اگر جرم زوجه اثبات بشود مجازات فقط شلاق خواهد داشت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مهریه ارتباطی با مسائل روابط نامشروع همسر شما با شخص ثالث نخواهد داشت و شما می توانید شکایت خود را پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مهریه باید پرداخت گردد مجازات رابطه نامشروع اگر اثبات گردد شلاق تعزیری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه ارتباطی با مسائل روابط نامشروع همسر شما با شخص ثالث نخواهد داشت و شما می توانید شکایت خود را پیگیری نمایید