مشاوره حقوقی رایگان - چهار سال بیمه نشدم دوماه محل کارو ترک کردم می تونم شکایت کنم

چهار سال بیمه نشدم دوماه محل کارو ترک کردم می تونم شکایت کنم شکایت بیمه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
شما باید در هیات تشخیص اداره کار اقامه دعوا نمایید و درخواست مطالبه تمام حق و حقوق خود را نمایید