مشاوره حقوقی رایگان - بیمه‌ نکردن‌ و ندادن‌ حق‌ و حقوق‌ با بیش‌ از 20 سال‌ کار

باسلام‌ و خسته‌ نباشید بنده‌ بعد از بیش‌ از 20سال‌ بدلیل‌ جدا شدن‌ شرکا و بدون‌ هیچگونه‌ حق‌ بیمه‌ شدن‌و تمام‌ حق‌ و مزایای‌ دیگر‌ قرار شد یک‌ دستگاه‌ اتومبیل‌ پراید صفر به‌ اینجانب‌ با اینکه‌‌ کمتر از حق‌ قانونی‌ خود میدانستم‌ باز هم‌ قبول‌ کردم‌ اما بعد از مدتی‌ شروع‌ به‌ امروز و فردا کردن‌ الان‌ بیش‌ از پنج‌ سال‌ میگذرد و بنده‌ دیگر‌ درمانده‌ و نمیدانم‌ چه‌ کاری‌ کنم چون‌ دیگر بدلیل‌ معلولیت‌ دست‌ راست‌ با 55 سال‌ سن‌ نمیدانم‌ چکاری کنم‌ و از شما عاجزانه‌ طلب‌ کمک‌ دارم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر رابطه کارگر و کارفرمایی بین شما برقرار بوده می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید اگر صرفا شریک بوده اید تکلیفی به بیمه شما نداشته اند

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

سلام در صورتی که شراکت عرفی بوده وظیفه پرداخت حق بیمه نداشته اند ولی اگر در قالب شرکت بصورت عضو هیات مدیره موظف بوده اید حق بیمه قابل مطالبه است از طریق اداره کار محل . برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورتی که شراکت عرفی بوده وظیفه پرداخت حق بیمه نداشته اند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رابطه کارگری و کارفرما داشتید از اداره کار پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اداره کار بابت بیمه و حق و حقوق خود شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید اداره کار بابت بیمه و حق و حقوق خود شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق وکیل شکایت خود را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. حتما در اداره کار شکایت خود را بر علیه همه شرکا اقامه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام حق بیمه قابل مطالبه میباشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به مفاد قرارداد دارد اگر اگر قرارداد کار وکار گری بوده است از طریق اداره کار پیگیری نمایید