مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

من از صاحب کارم شکایت کردم 6 سال واسش کار کردم که سال اخرش به بهانه رد کردن بیمه یه رسید که حقو حقوقمونو داده ازمون گرفت که نتونیم ازش شکایت کنیم امکانش هست اگه شکایت کنم چیزی دستگیرم بشه چون هم حقوق کم بهمون داده هم بیممونو رد نکرده منم میتونم پرینت حسابمو بیارمو شکایت کنم امکانش هست به حقم برسم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما باید در هیات تشخیص اداره کار اقامه دعوا نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت کنید و تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می بایست در هیات تشخیص اداره کار اقامه دعوا نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله از طریق اداره کار شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله کاملا قابل شکایت و پیگیری هست در اداره کار اقدام به شکایت کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از طریق اداره کار شکایت نمایید