مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام من نزدیک به پنج سال سابقه کار دارم و از کارفرما شکایت کردم و با توجه با اینکه مزایای دو سال اخر رو قراره پرداخت کنن برای این دوسال برگه هایی که ماقبلا سفید امضا بهشون میدادیم کامل کردن و گفتن به حق و حقوق شون براساس ساعت کاری رسیدن درصورتی که این طور نبوده
من الان باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبي  صابري

مجتبي صابري :

استان :

متاسفم ،استشهادیه میتونه بعنوان اماره قانونی استناد بشه ولی دلیل کافی جهت اثباط حق نخواهد بود لذا در تکمیل دلائل باضافه اتیان سوگند بایستی از شهودی که ذیل استشهاد را امضاء نموده اند بعنوان دلیل شرعی شهادت شهود استناد واستفاده کرد که در صورت انجام دقیق ونحوه دادرسی صحیح واقنای قاضی به حق رسید.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
اخذ مکتوبه سفید امضا از کارگران دلیل کافی برای پرداخت کلیه حقوق کارگران نمی باشد و کارفرما مکلف به ارائه اسناد مالی پرداخت حقوق نیز می باشد

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . می توانید از طریق اداره کار اقامه دعوا نمایید . طبق قانون کار سفید امضا فاقد اعتبار است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اصل بر این است وفق قوانین کار عمل می کنند