مشاوره حقوقی رایگان - شکاید کارگر از کارفرما

سلام. خواهر زاده های من هفت یا هشت سال پیش، برای ما کار کردن نجاری کردن و میگفتن دستمزدمون کم هست و میرفتن و یک مدت دیگر میفهمیدن همه جا همین دستمزد هست و پیش ما راحت تر هستن برمیگشتن. حالا رفتن شکایت کردن. خواستم بدونم من باید چی کار کنم؟ آیا رای دادگاه برای کی هست؟ ممنون.

پاسخ ها :

مجيد  مصلحي نجف آبادي

جناب آقای مجيد مصلحي نجف آبادي :

سلام-حداقل مصوب کارگر و کارفرمایی بعلاوه مزایای کارگری در صورت عدم توافق بر دسمزد به شما تعلق میگیره-به اداره کار محل کارگاه مراجعه کنید(طرح دادخواست در اداره کار فاقد هزینه هست)

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر حقوق کمتر از حداقل قانون کار داده اید ی مدرکی بابت پرداخت حقوق ندارید محکوم میشوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای کارگر باید تأدیه گردد وحق بیمه باید تأدیه گردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر تابع قانون کار باشند که ظاهرا هستند بیمه و حقوق مزایا وفق قانون کار باید تایید شود
بیمه با جریمه توسط تامین اجتماعی دریافت میشود