مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سلام وقتتون بخیر ایا کارگر توسط صاحب کار بیمه نشود فقط کار صاحب کار غیر قانونی است ؟یا کار کارگر هم غیر قانونی است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بیمه باید تأدیه گردد.
کارگر مرتکب جرمی نشده است
کارفرما تخلف نموده و باید جریمه پرداخت کند دو تا ده برابرحق بیمه به نرخ روز.....
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقدام کارفرما غیر قانونی است نه کارگر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کارگر اگر بیمه نشود هر زمانی به.اهد می تواند از طریق اداره کار شکایت کند و حق بیمه خود را مطالبه کند و کار کارفرما غیر قانونی است و برای کارگر مشکل خاصی پیش نمیاد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر کارگر مرتکب جرم و تخلف این چنینی نشده است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر کار کارگر غیر قانونی نمی شود و مشمول قانون کار قرار میگیرد