مشاوره حقوقی رایگان - تامین اجتماعی

سلام شخصی به مدت یک سال در شرکتی مشغول به کار بوده شرکت برای شخص بیمه رد نکرده و حقوقی هم که میدادند از حساب خانم مدیر عامل شرکت بوده آیا امکان شکایت از کارفرما هست؟

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام انکان شکایت هست ولی عملا نمیتونید اثبات کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
بدوا در سامانه جامع کارگر و کارفرما ثبت نام کرده و شکایت خود را ثبت کنید و سپس با ارائه دلایل و مستندات از طریق اداره کار موضوع را پیگیری نمائید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان شکایت می باشد کارفرما موظف است شخص را از بدو ورود بیمه نماید حقوق عیدی و سنوات را نیز بپردازد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله طرف شکایت شما شرکت است با قید نام نماینده شرکت

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

بله میتوانید از طریق اداره هیات کار شکایت نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید در اداره کار اقامه دعوا نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله از طریق اداره کار اقدام فرمایید