مشاوره حقوقی رایگان - اتهام جعل و خیانت در امانت

با سلام
بنده در مغازه ای مشغول به کار بودم و به دلیل اینکه کارفرما اینجانب را بیمه نکرده بود از نامبرده در اداره کار شکایت کردم
برای اثبات مدت کار کردم کپی قراردادهایی که به خط اینجانب بود را به اداره مربوطه تحویل دادم؛ حال کارفرما به جرم خیانت در امانت از بنده شکایت کرده است
آیا بنده خیانت در امانت کرده ام؟

همچنین
آیا اثبات جعل از اسکن مدرک امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر جرم خیانت در امانت با توجه به توضیحات مذکور محقق نگردید است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیانت درامانت محقق نشده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. ظاهرا خیر جرم خیانت در امانت شرایط خاصی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ظاهرا خیر جرم خیانت در امانت شرایط خاصی دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما ناقص است کارفرما چه چیز را نزد شما به امانت گذاشته و دقیقا شکایش بابت چیست ؟
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام خیر هر چند نیاز به بررسی بیشتر است