مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

سلام من چهار سال یکجا کار میکردم سر سفره پدر مادر بزرگ شدم و هیچ خطایی کردم بعد چهار سال با صاحب کارم بحثم شد منو بیرون کرد از مغازه من رفتم اداره کار شکایت کردم حالا که موقع دادن حقو حقوقم شده رفته دادگاه شکایت کرده برای دزدی من و خیانت در امانت ینی می‌تونه با دوتا شاهد الکی یا قسم دروغ ثابت کنه حرفشو؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شاکی باید ادعای خود را در دادگاه اثبات نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تشخیص اعتبار شهادت شهود با دادگاه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شاکی به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کند.
می توانید شهود وی را جرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به کیفیت شهادت دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به دروغ شهادت دهند شما میتوانید تحت عنوان شهادت کذب شکایت کنید و جرم است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شاکی به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کند.شما میتوانید شهود را جرح کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

صرف ادعا امکان پزیر نیست شما می توانید جرح شهودنمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

شاکی باید ادعای خود را اثبات کند تشخیص اعتبار شهادت شهود با دادگاه است و بستگی به کیفیت شهادت دارد ضمن اینکه دلایل خود را اثبات و ارائه نمایید