مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام و خسته نباشید خدمت شما.بنده به مدت نزدیک 2سال در مغازه ای مشغول به کار بودم و به اختیار خودم از اونجا رفتم و طلب حق و حقوق کردم که صاحب کار از پرداخت امتناع کرده و بنده به اداره کار مراجعه کرده و طلب حقو حقوق و بیمه طبق وزارت کار را کردم و در طول سه ماه به دلیل عدم حضور صاحب مغازه طی دو جلسه رای به نفع من صادر شد ..حالا که دیگه راهی به جایی نداشته بعد از خروج من برای اذیت و فرار از این موضوع از بنده به عنوان خیانت در امانت شکایت کرده که به مشتری شماره کارت داده و پولو برداشته یا اضافه برداشته که طی این دوسال خودش در جریان بوده و میدونسته اگه پولی به حساب مونده با رضایت خودش برداشتم بابت طلب یا حقوق یا ودیعه بین ماهی من هم همه اینهارو در دفاعیه نوشتم .منو راهنمایی کنید که چکار کنم.ممنون میشم.با تشکر از شما

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید با یک هزینه جزئی به یک وکیل وکالت در مطالعه پرونده بدهید تا راهکار مناسب و نواقص موجود در پرونده را به اطلاع شما برساند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید در مقام دفاع اطلاع کارفرما از این موضوع را با ارائه ادله اثبات نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در مقام دفاع اطلاع کارفرما از این موضوع را با ارائه ادله اثبات نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و مطالعه پرونده دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

موارد فوق را با دفاعی مستدل و مستند ارائه دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است