مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام
شرکت از بنده با عنوان خیانت در امانت شکایت کرد و در پرونده اقرارنامه جعلی با امضای بنده درست کرده چگونه میتوانم روی این جعل سند در پرونده شکایت کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت جعل مطرح کنید توسط کارشناس بررسی می شود.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با توجه ب دلایل موجود در پرونده و دلایل جدید ادعای جعل رو در همان پرونده مطرح و درخواست ار جاع ب کارشناسی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی برای اثبات ادعا دارید میتوانید تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول می‌توان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما نیازمند بررسی است که ببینیم کیفری است یا حقوقی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دادسرا ادعای جعل سند و درخواست ارجاع به کارشناس رسمی را نمایید

و در صورت جعل ، توسط کارشناس مشخص خواهد شد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی نسبت به سند مزبور ادعای جعل نمایید تا به کارشناسی ارجاع گردد سپس درصورت تایید مبنی بر جعل و استفاده از سند مجعول طرح شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه جعل علیه شرکت تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان جعل و استفاده سند جعلی شکایت کنید .
در صورت انکار شرکت موضوع به کارشناسی ارجاع می شود و از طریق کارشناسی موضوع قابل تشخیص است.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام شکایت جعل مطرح نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
ادعای جعل نمایید تا بررسی شود .